Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Firenze

ItaliaPosted by Tarjei Sunde 28 Aug, 2014 13:23:44
3 timer i Firenze
Siste dag før turen hjemover startet, dro vi alle innom Firenze. Teslaen ble parkert litt utenfor byen, ved togstasjonen. Det ble anbefalt å ikke kjøre inn til sentrum. Ikke nødvendigvis pga at det er vanskelig å kjøre der, men det er risiko for at de andre som kjører der, ikke tar så mye hensyn som en nordmann er vant til. Ofte dulter de borti andre biler på parkeringen, og du skal være heldig om du finner bilen uten riper...

...så vi tok toget. Men rett frem var det ikke. Hvor i alle dager kjøper man billetter. Og hvordan? Ikke visste vi, og billettautomaten var ikke akkurat veldig informativ, så Italias togselskap i Firenze tapte 40 Euro, og uten kontroll kom vi gratis fra det, heldigvis.

Billettautomat til toget inn til Firenze (Foto: Tarjei Sunde)

Som ryktene tilsa, er Firenze en svært vakker by, og 3 timer var noe lite. Men vi fikk dratt innom katedralen midt i sentrum, og sett Persues sine skulpturene.
Deretter var det goodbye and farwell til Olav, Marianne, Odd Erlend, Tone Mari og Mathilde. Alene igjen var jeg og Ida, klar for nye eventyr på veg mot Norge.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.