Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Cape Town

Sør-AfrikaPosted by Tarjei Sunde 20 Apr, 2011 19:59:57

Paa bilde: Table Montain / Tarjei, Ida Merete, Marianne, Odd Erlend og Olav / Marianne og Ida (Flere bilder: galleri.tarjei.net)

Etter 24 timer med fly kom vi i gaar til Cape Town etter en mellomlanding i London og Johannesburg. Fikk med oss solnedgangen fra Table Mountain, et kjempested for utsikt over byen og havet. Med stormskyer kommende innover fra havet + sola som gikk ned i horisonten kan dere jo tenke dere hvor storslaatt dette foltes. Dette fikk vi med oss selv om vi landet i cape Town kl 15. Olav og Marianne hentet oss andre paa flyplassen med leiebil.


Boing 747 på Gardermoen (Flere bilder: galleri.tarjei.net)/ Velkomstdrink i Cape Town smiley


I dag har vi vaert ved Kapp det goed haap, og slappet av sammen med pingvinene ikke langt unna. Prisene her nede er relativt stive, men ikke paa langt naer som i Norge da heldigvis. Namibia er visst ekstremt mye dyrere...tro det den som kan. Overnatter naa for ca 130 kr natta pr pers. Bor paa Cat and Moose Hostel med to rom og felles bad som vi fem som er paa tur deler. Mao perfekte boforhold. Middag koster ca 50-70 kr, noen ganger billigere.


På bilde: Cat and Moose Backpackers midt i Long Street (hovedgata), Cape Town (Flere bilder: galleri.tarjei.net).


Har ogsaa leid bil. En sjuseter som vi henter paa fredag. Da drar vi videre til Buffalo Bay ser det ut til. Booker hostel naa.

Forteller mer senere. Hyggelig om noen gir lyd fra seg.

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mary 25 Apr, 2011 11:37:27

Hei på dere! Ser dere har det fint på tur! Her har vi hatt en fin og varm påske. I dag 22 grader, og jeg har fri så denne dagen skal nytes på verandaen:)) Håper å få høre mer fra turen deres! hilse ida fra oss. Klemmer fra oss.

Posted by tone 24 Apr, 2011 22:19:56

Ikkje mykje nytt som har skjedd eller?? Hehe..venter spent:) håper dere har det fint!

Posted by kirsten og Anund 21 Apr, 2011 17:55:54

Sett på bloggen til Olav. Interessant og mange fine bilete får du helse og sei. Virka som det var ein del regn . Då må yr.no vise feil her. Nyhetskanalen viste 20 grader for Cape Town. Ha det godt!

Posted by Kirsen 21 Apr, 2011 17:27:07

Langfredag og laurdag blir det 19 grader og sol i Cape Town . I Lunde har det vore 20,2 grader og sol i dag. Eilef og Bergit er på tur truleg til Vardefjell. Far og eg kosar oss rundt husa, går tur og drikk kaffe og et kaker ute.Herleg. Litt rart at det er så lite snø rundt omkring. Kan ikkje hugse ei påske utan å ta fine skiturar i fjellet. Ha det godt alle. Helsing oss.

Posted by Jostein 21 Apr, 2011 10:13:17

Hei Alle globetrottere.

Tarjei, jeg lurer på hvor mye en cola koster på kiosken og hvor mye den koster på et supermarked? Og hvor mye koster det for en liter bensin?

Har sett bildene olav har lagt ut og naturen ser superb ut ass. Dette blir en fin ferietur. Hils alle.

I lunde er det knallvær og masse uteliv, men det spiller ikke så stor rolle allikevel siden jeg har blitt gammel og kjip uansett(ev leser til eksamen)

j

Posted by Harald Fagerhaug 21 Apr, 2011 03:15:18

Darlig gjort a vaere i Cape town uten meg! Er grisemisunnelig. Na er jeg i Byron Bay og surfer for harde livet. like morro her som sist, Olav skjonner hva jeg mener;) God tur videre:)

Posted by Tone Mari 20 Apr, 2011 22:07:28

Koselig å se bilde av dere.....litt misunnelig her jeg sitter, syntes Odd mangla noen på bildet. Fint å se Marianne ta ansvar for Odd:) KOs dere, gleder meg til å følge dere videre på turen! Kyss, klapp og klem!

Posted by Kirsten Sunde 20 Apr, 2011 20:51:12

Kirsten Sunde seier: Hei! takk for bloggen og sms! I morgon blir det nydeleg ver i Cape Town, sol og ca 20 grader.

Her har vore 19, 7 grader i dag og sol. No er det 13,2 grader. Vi har det bra. Hyggeleg å ha Bergit heime også. Eilef og Bergit har handla i Bø i dag. Far og eg har halde oss heime og ordna i huset. Så no gler vi oss til helgedagane. Vi blir vel mykje heime. Det er vel dårleg med skiføre på fjellet. Skjertorsdag messe i kyrkja kl 19. Langfredag i ord og tonfar kl 18 i kyrkja. Eilef, far og eg er med i sanggruppe.vi skal og lese frå påskebodskapen. 1. påskedag messe kl 11.

Det må vere moro å vere i Sør-Afrika. Ha det hyggeleg alle saman! Hels til alle!

Helsing oss heime.