Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Hamburg

TysklandPosted by Tarjei Sunde 31 Aug, 2014 00:55:17
"One night in Hamburg"....ja, en overnatting som skulle gå greit ble ikke helt som planlagt. Hovedutfordringen ble, litt overraskende, lading av bil. Tesla's Supercharger var, som vi visste, sperret utenfor åpningstidene...og greit nok var nå det. Men når de hurtigladerne som Vattenfall og RWA hadde satt opp heller ikke fungerte, ble vi litt mer stresset. RWA sine ladepunkter var tross alt den "sikre" måten å lade på her i Hamburg, men når de har låst alle ladestasjonene inne på avsperrede parkeringsplasser er det jo helt sjanseløse.

Men greit nok, vi finner jo alltid en løsning, så antok at dette var et problem det var mulig å overleve....men på veg inn til byen klarte vi å kjøre for fort i fotoboks. Litt for fort i 30 sonen. Penger ut av vindu der.... og etter et par timers leting fant vi et av de dyreste hotellene i byen (Radisson Blu), som var eneste hotellet med nok strøm til videre kjøring og ledige rom (pga festival var nesten alle hotell opptatt). Da vi trodde at Radisson sitt "edruelige" forslag til sted å spise skulle redde kvelden ble vi igjen styrt til ett av de dyreste stedene i byen. Siden det var seint, og vi var svært sultne, var også dette eneste utvei.

Så "one night in Hamburg" er erfaringsmessig en svært dyr opplevelse...men for all del, man får nå noe igjen for pengene, så det var også svært bra opplevelse.

Vi takker for at Tyskland, selv om det ble dyrt, har vist seg å være bedre enn det var på vegen nedover. Norge neste.

Over og ut fra Hamburg.

  • Comments(1)//blogg.tarjei.net/#post69