Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Milano

ItaliaPosted by Tarjei Sunde 29 Aug, 2014 10:24:00
Etter fem timer kjøring fra Firenze kom vi omsider til Milano. Litt gammedags var det på veg inn, der vi måtte stå en halvtime i bomkø....en ganske nostalgisk følelse, siden vi selv ikke har vært med på tilsvarende siden vi satt på med mor og far som små gjennom bommene i Norge.

Bomstasjonen inn til Milano (Foto: Tarjei Sunde)

og parkerte bilen i kjelleren ved Tesla Motor. En butikk som til nå har solgt hele 2 Tesla Model S i hele Italia siden butikken åpnet (sier ryktene), så de hadde tid til å gi oss ekstra god service.

Tesla Motor Store Milano (Foto: Tarjei Sunde)

Og etter en middag på Paper Moon dro vi hjem. På vegen var det en eviglang kortesje av syklende mennesker i kampen for homofile.


I dag driver Ida iherdig shopping i Milano, mens jeg slapper av på cafe. Blir en runde å titte i sentrum før vi drar videre om noen timer. Og overnattingen vi har ligger midt i sentrum, et kort steinkast fra både severdigheter og butikker.  • Comments(0)//blogg.tarjei.net/#post67