Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Casole D'Elsa

ItaliaPosted by Tarjei Sunde 26 Aug, 2014 08:23:15
På toppen av høyde, rett "bak" gården vi bor på, ligger en liten sjarmerende liten by, med utsikt over områdene rundt. Her er det små resturanter og alle mattyper har egne butikker. En butikk for grønnsaker, en for kjøtt, en for ost, en for meierivarer, osv.

I kjøttdisken kjøpte vi Entrecòte. Denne skulle grilles og viste seg å være en av de beste vi har smakt. Mye bedre enn hva man får på Big Horn i Norge (om det skulle være et utgangspunkt). Så middagen i går var derfor en sikker vinner!

Nå er snart morrabrødet (som Odd Erlend så fint kalte det) levert på døra, og frokosten servert.

Senere i dag drar vi til San Gimignano.

San Gimignano - kjent som "byen med de vakre tårn"
hadde 72 tårn i sin storhetstid. Nå er det 17 igjen, og der de troner over Elsadalen i Toscana, får de byen til å se ut som et middelaldersk drømmelandskap. Få med deg den freskedekkede Collegiata-kirken, Museo Civico og utsikten fra toppen av 55 meter høye Torre Grossa. Tilreisende på dagstur fra Firenze fyller ofte gatene på dagtid, så bruk kveldstimene til å få et bedre og mer personlig inntrykk av byen (tripadvisor.com).
  • Comments(1)//blogg.tarjei.net/#post65