Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Jinja - Kampala: Red Chilli Hideaway

UgandaPosted by Tarjei Sunde 28 Jan, 2014 17:10:18
Ja, tror du ikke at vi måtte gå gate opp og gate ned, og utallige minibanker før vi fikk tatt ut et par kroner. Ikke lett. Jinja hadde vel 10 minibanker, og den 9. var vel den som gav oss penger...skremmende. Men med nye midler til slutt klarte vi å fortsette turen.

Fra Jinja var det bare å hoppe inn i en typisk minibuss/maxitaxi, type Toyota Hilux, som det var enorme mengder av i dette landet. Dette var reisemåten til alle. Og bilen er ikke full før det bokstaveligtalt renner over. Vi ble litt overrasket da vi trodde bilen var stapp full. I det vi skulle til å kjøre kom en mann med 20 høner etter oss. Han skulle også sitte på, og hønene skulle være med. Plassen var da det minste problemet. Mer problematisk var det at det var 20 høner rett under sete vårt. Disse hadde bare blitt stappet inn baki, og når bakdøra ble lukket hørte vi tydelig at vingene knakk i døråpningen. Litt småsinte høner mellom beina...ja, tenk deg det du!I dag har vi ankommet Red Chilli. I morra drar vi grytidlig til Bwindi.
  • Comments(0)//blogg.tarjei.net/#post48