Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

Santorini

HellasPosted by Tarjei Sunde 12 Jun, 2012 12:20:47

Perissa beach - Vulkans, varm, sand
Anmeldt 18 juni 2012 Varm sand og glatt underlag i vannet (stein som har "smeltet" sammen og danner en glatt overflate. Sanden er "kaldest" nærmest fjellet.

Bra strand"promenade" med masse restauranter og barer.

Hotellet i Perissa: Studio Irini (Perissa 84703, Hellas)
Bra mtp beliggenhet - Ikke noe ekstra, men greit

Vi ble innkvartert her på uspesifisert reise med Apollo. Dette er et helt enkelt hotell, uten restaurant og basseng. Ligger ca 7 min gange fra stranden i Perissa, noe som ikke er noe stor avstand mtp hva man kunne ha risikert andre steder på øya, men allikevel litt langt.

Aircondition må betales ekstra. 4 euro (ca 32 kr) pr døgn. De skrur temperaturen opp på dagtid når du ikke er der, så husk å skru den ned igjen litt før du legger deg. Ellers er jo regelen hos Apollo at ved uspesifisert vasker de ikke håndkler eller rommet. Dette stemte ikke. Tok man håndkle med til stranden fikk man faktisk ett nytt ett, slik at du kunne levere inn det gamle!

Det var en liten "kjøkkenkrok" man kunne lage mat + kjøleskap og tv på rommet.

(Spurte faktisk nabohotellet. Her kostet det 30 euro (Ca 240 kr/døgn) for dobbeltrom, med basseng, like langt fra stranden. Dette var i lavsesongen (starten av juni). Ta heller å lei en ATV eller scooter for pengene, og reis rundt på øya! Da får man mye mer igjen for pengene! :)

Stedet Perissa er et av de stedene på øya som er relativt billig, med fin strand"promenade" med masse restauranter og barer. Drar man til Fira eller Oia er det noe dyrer. Koster ca 6-7 euro for en pastamiddag og 3,50 euro for en halvliter øl.

Fira - "Hovedstaden"
Stedet var der alle cruisebåtene lå inntil, og var en mer travel by. Men hadde faktisk noe av sjarmen som ellers på øya, med bratte fjellsider der det lå restauranter og

Oia - "Postkortstedet"
Det mest fantastiske stedet på Santorini. MÅ OPPLEVES!!

Solnedgangen på nord-vestspissen av øya er helt fantastisk.

Overnatting i Oia - Youth Hostel ????
Første natten i Oia overnattet vi på hostel.

Overantting i Oia - ????
Vi overnattet en natt på ett av leilighetene som vender ned mot sør-vest siden av Oia, i ett av "luksus"-hotellene langs siden.

  • Comments(0)//blogg.tarjei.net/#post19

Avreise Hellas

HellasPosted by Tarjei Sunde 08 Jun, 2012 21:09:14
Da er det rett før avreise til Santorini, Hellas.

  • Comments(1)//blogg.tarjei.net/#post18