Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Ny reiseblogg finner du her: blog.tarjei.net

Om bloggen

Denne reisebloggen varer fra 2011 til høst 2014. Tidligere reiser er blogget her, og nye finner du her: blog.tarjei.net.
Vil du til hovedsiden: www.tarjei.net.

St. Anton

ØsterrikePosted by Tarjei Sunde 22 Aug, 2014 20:21:40
Etter 5 timer kjøretur kom vi i dag til St.Anton (411 km). Totalt så langt har vi kjørt 2025 km. 1050 km unnagjorde vi i går :).

Første utfordring i Østerrike: Du MÅ ha oblat når du kjører på Autobanen her....en selvfølge for de fleste, men vi peiset forbi grenseovergangen i god tro om at her er det bare å kjøre på.... vi oppdaget noen merkelige skilt på vegen, men tenkte egentlig ikke så mye på det, før Ida sjekket internettet. "Uten oblat gir Østerrike store bøter"...ajaj... så ja, nå har vi muligens en 200 Euros bot liggende i posten når vi kommer hjem. Uansett, vi valgte å gjøre alt riktig rett før vi ankom St. Anton, og vil be på våre knær om å slippe hvis den kommer. Bedre seint enn aldri. Oblaten sitter på på frontruta!

Men det er nå utfordringene begynner. Italia, som vi er på veg til, er U-landet i Europa når det gjelder El-bil. Og det har vi selvfølgelig erfart allerede, selv om vi sitter i St. Anton. Vi har ringt flere hoteller og campingplasser. Campingplassene er fulle pga ferie i Italia, og hotellene skjønner ikke hva det vil si å lade en EL-bil. Til og med kommunen i Garda henviser oss til sykkelparkeringsselskapet når vi spør om ladehjelp. Odd Erlend, Tone Mari og Mathilde er allerede ved Gardasjøen og lader med en heftig hastighet på 7 A. Dvs fulladet bil i løpet av 2 døgn... Heldivis for de skulle de være der to døgn. Det skal ikke vi...

Til slutt klarte ett hotell (ikke vits i å nevne navn før de beviser hva de er gode for) å tilby ladehjelp. Så i morgen drar vi til Garda, vel vitene om at EL-bil eventyret kan ende her. Om det ikke kommer mer oppdateringer her er det pga at vi er fullstendig tomme for strøm...over og ut...  • Comments(1)//blogg.tarjei.net/#post61